Moroccanoil arganolja

Moroccanoil Treatment Arganolja

Har någon missat arganoljan från varumärket Moroccanoil? Då behöver du kanske en uppfräshning för detta är en hårprodukt som skapar underverk för de mest extrema problemhår.

Hårolja

Moroccanoil hos Arfrisörcentrum

Som en frisk bris kom denna arganolja till Sverige för ca 3 år sedan. Sedan dess har vi följt Moroccanoil Treatment som utvecklats till ett helt varumärke med namnet Moroccanoil i allt från tidningar så som ELLE, TV och som vunnit tonvis av vinster. Nu den 23:e kan ni se Moroccanoil på Grand Hotel i Stockholm som medverkar i Guldknappen.

Arganolja är ingenting nytt men hårvårdsmärket Moroccanoil var de första att presentera oljan i en professionell hårprodukt som säljs och marknadsförs endast på frisörsalonger, alltså inte på livsmedelsaffärerna. Sedan Moroccanoil gjorde succé hakade andra på.

Alla hårprodukter från Moroccanoil innehåller den vårdande exklusiva oljan arganolja, till och med hårvaxet och hårsprejerna.

Prova serien du också, du kommer inte att ångra dig! Moroccanoil finns att köpa i vår frisörsalong men om du inte har vägarna förbi kan du handla den online på glamaholic.se